Besplatna poštarina za sve narudžbe u našem webshopu!

Zaštita osobnih podataka

Radi kupnje na internetskim stranicama www.betterwood.hr, korisnici će Betterwood d.o.o. (Betterwood u daljnjem tekstu) dati određene osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje spomenutih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim odredbama. Temeljem ovih uvjeta se zaposlenicima Betterwood d.o.o. daje pravo na prikupljanje, korištenje i obradu osobnih podataka potrebnih za korištenje intenetske stranice www.betterwood.hr.

Kupnjom na stranici www.betterwood.hr smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje i obradu određenih osobnih podataka potrebnih za korištenje internetske stranice www.betterwood.hr, uključujući:

Betterwood će spomenute osobne podatke čuvati samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim odredbama. Nakon proteka tog vremena osobni podaci će se uništiti odnosno izbrisati.

Betterwood neće razotkriti osobne podatke trećim osobama.

Betterwood će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (u razumnoj mjeri administrativno, tehnički i fizički zaštićenom kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka) kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Betterwood će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Sa svim pitanjima vezanim uz korištenje osobnih podataka korisnici mogu kontaktirati izravno Betterwood.

Betterwood će osobne podatke ukloniti iz svoje evidencije ukoliko korisnik to zatraži.

Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Betterwood se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Betterwood-a odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.